lang haar

9 mooie kapsels voor lang haar

Lang haar is een van de mooiste vrouwelijke attracties. Soms heb je echter geen tijd en beperk je je tot een simpele paardenstaart, een vlecht of zelfs het loslaten van de strengen. Het variëren van de kapsels is het geheim om je look te vernieuwen zonder dat je hoeft te radicaliseren met een snit!

Kapsels voor dagelijks gebruik

Het idee van kapsels om te gebruiken in je routine is meer informeel, met eenvoudige stijlen om te doen en die overeenkomen met de meeste gelegenheden.

Vlechten

De kapsels met vlechten zijn erg mooi en gemakkelijk te doen en er zijn verschillende stijlen van, dus ze worden in bijna elke gelegenheid gebruikt. De meest geschikte vlechten voor alledaagse kapsels zijn de ingebouwde vlechten, omdat ze een meer ontspannen uitstraling geven.

Knot

Het maken van een knot is een van de grote opties voor het dagelijks leven, dit is omdat ze mooi zijn, ze kunnen modern en ook elegant zijn, afhankelijk van het soort knot dat wordt gemaakt, kan het zijn: losser en gestript, zeer stevig en recht, er zijn ook andere, meer verfijnd. U kiest de beste, rekening houdend met uw stijl en gelegenheid.

Een diepe zijscheiding

Door het kapsel op deze manier te doen ziet het er elegant en goed verzorgd uit, het lange haar krijgt een geweldige pasvorm en je kunt nog steeds kiezen om de twee zijkanten te bevestigen of slechts één, te simpel.

Paardenstaart

Een van de meest veelzijdige kapsels, de paardenstaart kan bij verschillende gelegenheden worden gebruikt en past bij alle haartypes en kapsels. In het geval van een dag tot dag evenement kan het kapsel losser zijn, met gestripte stijl. Het haar ziet er modern en licht uit.

Half Bun

Een van de mooie kapsels voor lang haar. Het Half Bun is er een waarbij een Knot wordt gemaakt met een deel van het haar waardoor de rest van het haar los komt te zitten.Het is een kapsel dat een oneerbiedige stijl heeft en de look leuker kan maken. Om een elegantere look te bereiken is het aan te raden om extensions te kopen om het kapsel volumineuzer te maken.

Zijdelingse paardenstaart

Een kapsel dat gemakkelijk te doen is en er goed uitziet, het enige wat je hoeft te doen is de draden vast te maken aan een zijdelingse paardenstaart, waardoor er twee losse strengen aan de voorkant overblijven. Om een moderner tintje te geven is de tip om een textuur te creëren voor de lokken door de uiteinden van het haar te krullen. Een zalf of finisher kan u helpen uw kapsel langer in lijn te houden.

Vind je de tips leuk, maar heb je geen lang haar? Maak je geen zorgen, je kunt extensions kopen bij Hairextensions Voordeel en het haar van je dromen veroveren.

Naast mooi, zorgen haarextensies voor een geraffineerde look, direct en praktisch.

Geplaatst in Beauty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *