Een poloshirt geschikt voor elke gelegenheid

Een poloshirt is een kledingstuk wat al ontzettend lang op de markt is. Dat is ook niet zo gek, want het is een kledingstuk wat altijd gedragen kan worden. Poloshirts kunnen casual gedragen worden, tijdens het beoefenen van een sport, maar ook wanneer je een feestje hebt en je netjes voor de dag wilt komen, is een poloshirt een zeer geschikt kledingstuk. Poloshirt kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Zeker op sportgebied zie je dit veel, denk aan tennis of bijvoorbeeld hockey. Maar ook op de werkvloer is de polo een kledingstuk wat tijdens verschillende beroepen gedragen wordt.

Poloshirt vroeger en nu

Vroeger was er één model poloshirt. Een recht model met een kraag en een aantal knoopjes. Dit poloshirt was enkel verkrijgbaar in een paar effen kleuren.

Tegenwoordig zijn er verschillende modellen poloshirts. Het rechte model is er uiteraard ook nog steeds, maar er zijn ook de getailleerde modellen. Daarbij kun je nog kiezen of je een licht getailleerd model wilt of een sterk getailleerd model. Voor elk figuur is er dus wel een passend model. De maten van de poloshirts lopen uiteen van XS tot 6XL.

Veel keuze

Tegenwoordig is er veel keus in de verschillende soorten poloshirts. Bij de keuze kunt u bijvoorbeeld denken; “bij welke gelegenheid zal ik het poloshirt gaan dragen?

Wilt u een poloshirt met lange mouwen of met korte mouwen? En gaat u voor een effen kleurtje of bent u op zoek naar een poloshirt met een print? Ook heeft u tegenwoordig de keus of u een poloshirt met knopen wilt of juist zonder knopen.

Via onze site kunt u al uw wensen invullen in het handige filter, zodat je binnen enkele muisklikken de best polo voor de juiste gelegenheid op uw scherm heeft staan. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een prettig dragend en mooi poloshirt!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *