Waar moet je opletten bij het kopen van nieuwe zwemkleding?

Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het langzaam weer tijd wordt om de winterkleding in te wisselen voor de zomerse kleding. Denk aan leuke zomer jurkjes en korte broekjes, maar ook een zwemkleding. Natuurlijk kan mooie badkleding in de zomer niet ontbreken. Lees snel dit artikel als jij wilt weten waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe zwemkleding!

Een badpak of bikini?

Sommige vrouwen voelen zich fijn in een badpak terwijl anderen liever gaan voor een bikini. De laatste jaren zag je ook steeds vaker bikini tops met hoge bikinibroekjes gecombineerd worden. Dit is een erg handige optie als je iets wilt wat tussen een badpak en een bikini in zit. Je buik is een beetje bedekt, maar niet helemaal. Een badpak kan ook erg sexy zijn en zo kun je net wat meer verhullen mocht jij dat prettig vinden. Ook zijn er badpakken die wat dingen weg hebben van een bikini. De rug is dan open, maar op de voorkant heb je een stuk wat aan elkaar zit. Je ziet dus al meteen dat er heel veel opties zijn!

De standaard modellen

Er zijn een aantal standaard modellen die ieder jaar weer terugkomen! Hier zit je dus zeker goed mee en je kunt er een aantal jaren mee doen. Ze blijven hip en dat is een groot voordeel! Denk aan de haltertop, maar ook de bandeau en triangelbikini zijn weer terug van weggeweest. Ook de hoogvallende bikini broekjes zijn weer helemaal hip en dan vooral met opvallende kleuren en prints. Erg fijn als je je buik liever wat meer bedekt, maar liever geen badpak wilt dragen.

Leuke prints

Wanneer je voor een simpel model gaat, kun je extra uitpakken met de print. Dit jaar zie je veel prints en felle kleuren voorbij komen. Denk aan fel roze, geel en oranje. Op het gebied van prints blijven de dierenprints weer terugkomen. Niet alleen de bekende panterprintjes, maar ook kleurrijke modellen, zebra print of andere texturen zie je vaak terug dit jaar. Je vind deze gave prints bij Ramatuelle Beachwear.

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *