Waarom thermo jassen bestellen?

Werkt u regelmatig bij koud weer? Zorg er dan voor dat u kleding draagt die de kou tegenhoudt. Dit is al een goede reden voor waarom thermo jassen bestellen. Met een thermojack hoeft u niet bang te zijn dat u onderkoeld raakt tijdens uw werk. Een belangrijke reden voor waarom thermo jassen bestellen is het extra comfort dat het met zich mee brengt. Werken in de koud kent nadelige gevolgen en is alles behalve fijn werken. Een thermo jas dragen is daarom tijdens sommige werkzaamheden onmisbaar.

Wilt u meer weten over waarom thermo jassen bestellen en wat er de voordelen van zijn? Lees dan hieronder verder in deze blog en we geven u graag het antwoord op die vaag.

Wat is thermokleding en hoe wordt het gedragen?

Thermokleding is zo ontworpen dat het de lichaamswarmte die u afgeeft efficiënt kan vasthouden. Deze stilstaande atmosfeer (=isolatie) die zich tussen u en de thermokleding bevindt, is een makkie voor uw lichaam om zijn temperatuur vast te houden en het kost minder moeite om u warm te houden. Hoe dikker de thermokleding, hoe meer lucht er wordt vastgehouden en hoe warmer het zal zijn. Hoe strakker en dunner het thermokledingstuk, hoe sneller het zweet kan verdampen.

Daarom is het essentieel om de juiste thermische (onder) kleding te kiezen voor wat u aan het doen bent. Ga niet hardlopen met een volumineus thermoshirt aan, en ga niet op de piste in de winter sporten met een dun en dun thermoshirt dat zweet trekt. Zorg er ook voor dat u goed beschermd bent tijdens werkomstandigheden die zich plaatsvinden in de kou. Te lang geconfronteerd worden met (extreme) koud kan ernstige gevolgen hebben voor uw lichaam en gezondheid. Met de juiste kleding en accessoires kunt u dit voorkomen.

Bescherming tegen kou en zorgt voor comfort

De losse thermische jassen zijn gemaakt om te worden gebruikt voor dagelijks gebruik, maar ook als extra bescherming tijdens bepaalde werkzaamheden. Het grote voordeel van losse thermische jassen is het feit dat het is gemaakt met behulp van high-tech materialen en technieken in tegenstelling tot een traditionele thermische voering. Denk hierbij aan isolatiemateriaal dat helpt om je lichaam beter warm te houden bij frigide temperaturen en het lichaam meer verkoeling geeft bij het sporten. Thermojacks bevatten dons of namaak dons. Het voordeel daarvan is dat ze gemakkelijk kunnen worden samengedrukt tot een normaal formaat, waardoor ze compact kunnen worden vervoerd.

Volledig beveiligd van top tot teen

Het dragen van een thermo jas garandeert dat uw lichaam beschermd is tegen de warmte, en dat de koud van buiten niet in uw lichaam kan binnendringen. Voor bescherming van boven tot onder zijn er ook thermobroeken verkrijgbaar. Deze kunt u bestellen in dezelfde hoogwaardige kwaliteit als dat van een thermo jas. Als de temperaturen over het algemeen lager zijn, moet u de mogelijkheid overwegen om onze diepvrieskleding aan te schaffen. De kleding die u draagt zal uw lichaam beschermen tegen temperaturen die variëren tussen de -20 en -65 graden Celsius.

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *