fashiontrends 2021

Fashiontrends 2021

In de modewereld heb je elk seizoen weer nieuwe trends. Ook deze winter en in het begin van 2021 zal je weer nieuwe modetrends zien. De leukste trends van deze winter en begin 2021 zullen wij nu met jullie doornemen.

Hoofdsjaals

Geïnspireerd door de jaren ’50 en ’60 komt deze slanke modetrend in grote mate terug. Hoofddoeken beschermen je haar en geven je outfit een finishing touch zonder te overdrijven. Kies uit een zijdeachtig ontwerp met bloemmotieven of ingewikkelde patronen, of hou het eenvoudig met felle kleuren en blokletters. Bij het stylen van dit accessoire kun je de stof onder je kin in een losse knoop wikkelen of aan de achterkant van je hoofd laten hangen. Je kan de sjaal ook nog om je nek wikkelen of aan je tas laten bungelen

Zwarte gezichtsmaskers

Als het gaat om het beschermen van jezelf, kun je het net zo goed mooi doen. Deze slanke zwarte gezichtsmaskers passen bij bijna elke outfit die je draagt en ze bieden een geweldige dekking voor je neus en mond. Kies voor een zijdeachtige stof om makkelijker te kunnen ademen of kies voor iets met versieringen als je zin hebt. De schoonheid achter deze gezichtsbedekking is de grenzeloze stylingmogelijkheden die ermee gepaard gaan. Draag iets van een rode trenchcoat tot een gestreept pak en zie er uitzonderlijk stijlvol uit.

Gele tassen

Dit seizoen hebben gele tassen het stadsbeeld overgenomen. Deze trend is gemakkelijk na te bootsen en het is tijdloos. Kies een kleine koppeling om een outfit op smaak te brengen of vind een gele tas voor uw dagelijkse behoeften. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen die passen bij uw smaak, en ze zien er ongelooflijk uit als ze gecombineerd worden met andere levendige tinten of een monochromatisch ensemble. Kies voor een amberkleurige handtas met een volledig witte get-up, of een strak kanariegeel tasje voor een avondje uit.

Kijk voor meer inspiratie op Vrouwentotaal.nl en 4allyourstyle.nl

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *