gouden ring

Hét sieraad voor dé stijl

Want dat is die van jou! En jij wilt precies datgene dragen waarin jij je goed voelt. Je verschijning is immers een visitekaartje voor jouzelf.

En visitekaartjes zijn lang niet alleen maar van karton gemaakt. Sommigen hebben een heel bijzonder design en enkelen zijn zelfs met een goudkleur bezet. Natuurlijk moet je voor dat soort netwerk materiaal wel heel diep in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat.

Een visitekaartje is echter niet iets dat je constant laat zien, alleen wanneer je iemand jouw contactgegevens wilt overhandigen. Maar je kleding, je stijl, jouw unieke verschijning, horen direct in het oog te springen. Een aantrekkelijke outfit is dan ook iets waar je behoorlijk lang over nadenkt voordat je de knoop doorhakt. Het is vaak genoeg een samenstelling die bestaat uit kleding die je al hebt en enkele items die nog hoog op je verlanglijstje staan.

Maar als je dan toch bezig bent met het perfectioneren van je verschijning, waarom zou je het dan bij kleding en schoenen laten? Er zijn ook verschillende sieraden te bedenken die iets belangrijks kunnen zeggen over jou!

Daar komt nog bij dat een versiering van edelmetaal ook letterlijk een schitterend cadeau kunnen zijn voor iemand die heel bijzonder voor je is. Want, laten we wel wezen: sieraden zijn over het algemeen niet goedkoop. Dus wanneer je iemand wilt behagen met zo’n duur geschenk, wil je er wel helemaal zeker van zijn dat diegene dit gracieuze gebaar helemaal waard is!

Is jouw geliefde echter de beoogde ontvanger? In dat geval haal je natuurlijk werkelijk alles uit de kast. Of je nou sieraden gaat shoppen voor jezelf of iemand anders, zorg er altijd voor dat je iets uitkiest dat in alle opzichten bij de drager past. En wellicht voorzien is van een persoonlijke, of zelfs intieme boodschap.

Hieronder hebben we enkele populaire opties voor je samengevat. Veel plezier en succes met het maken van een keuze!

Ringen

Het zou ons niet verbazen wanneer verloven en trouwen de eerste dingen zijn waaraan je denkt bij ringen. In ieder geval wanneer we het hebben over sieraden. In veel relaties is dat moment, dé vraag – en later hét antwoord op het altaar – waar met brandend verlangen naar uitgekeken wordt. Maar de vraag kan niet zomaar gesteld worden. Nee, traditioneel gezien hoort daar natuurlijk een fonkelend gebaar bij. En dat natuurlijk in de vorm van een prachtige gouden ring! Of een ander edelmetaal, dat kan natuurlijk ook.

Qua kostenplaatje is een dergelijke aanschaf niet voor iedereen weggelegd. Maar niet getreurd, in iedere prijsklasse is er wel iets moois te vinden! En bovendien willen we niet de indruk hebben dat een aanstaand huwelijk – of eerst de verloving, natuurlijk – de enige redenen zijn om voor jezelf dan wel iemand anders een ring aan te schaffen. Ook als symbool voor een diepe vriendschap koop je zo’n aantrekkelijk sieraad. Of om iemand te feliciteren met een bepaalde mijlpaal in zijn of haar leven. En natuurlijk mag je ook jezelf wel eens verwennen! Een gouden ring kan een prachtige manier zijn om je persoonlijke stijl helemaal af te maken. Komt er nog een edelsteen bij of houd je meer van een simpel design? Dat bepaal je allemaal helemaal zelf.

Kettingen

Een ander heel persoonlijk gebaar naar een ander – of jezelf – toe is een ketting. Zeker aangezien de hanger zo’n beetje iedere vorm kan aannemen. Dat wil zeggen dat die uit de naam van de dra(a)g(st)er of juist de gever kan bestaan. Of zelfs dat er iets uniekers in is verwerkt, zoals een vingerafdruk! Andere populaire hangers zijn capsules met daarin iemand bloed of as erin. Dat komt in eerste instantie wellicht luguber over, maar het is toch juist heel fijn om een geliefd persoon voor altijd bij je te hebben?

Hoe dan ook, het sieraad dat aan een ketting hangt is in allerlei verschillende soorten en maten leverbaar. Daar je een ketting iedere dag om en weer af doet, wordt de drager telkens weer herinnerd aan degene die de hanger zo speciaal maakt.

Oorbellen

Zodra je iemand tenminste een beetje kent, is het uitzoeken van oorbellen voor diegene een goed idee. Maar pas wel op! Je moet er zeker van zijn dat de persoon die dit cadeau ontvangt zoiets ook echt mooi vindt. Oorbellen nemen immers een behoorlijk prominente plek in aan iemands hoofd. Ze zijn in de regel behoorlijk goed zichtbaar en als degene die ze draagt loop je er dus behoorlijk mee te koop. Schaf je ze voor jezelf aan? Dan heb je weinig te vrezen. Zolang deze sieraden maar bij jouw gewenste uitstraling passen!

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *