Kleding bedrukken voor alle doeleinden: het is makkelijk!

Kijk een keer om je heen op een drukke plek en het valt direct op: overal zie je mensen met kleding die bedrukt is. Niet puur modieus, maar bijvoorbeeld voor een bedrijf, uitstapje of ander doeleinde.

Kleding een persoonlijke bedrukking geven is een stuk eenvoudiger dan vaak gedacht wordt. Je hoeft niet aan te kloppen bij een grote fabriek en in één keer meer dan honderd exemplaren af te nemen. Bij Digitransfer kan kwalitatief goede kleding eenvoudig gedrukt worden. Per stuk, of in grotere hoeveelheden.

Zakelijke kleding bedrukken

Met name binnen bedrijven wordt kleding veel bedrukt. De kleding straalt herkenbaarheid uit en uniformiteit. Met name in winkels is dat erg belangrijk: je wilt immers dat je klanten kunnen zien wie de werknemers zijn wanneer ze een vraag willen stellen.

Er kan gekozen worden voor diverse soorten bedrukkingen: van een klein logootjes op een shirt tot volledige outfits met bedrukking.

Afhankelijk van het seizoen en de aard van het werk kan gekozen worden voor sweaters, t-shirts, polo’s en andere shirts. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat werknemers altijd warm (of koel) blijven, maar ook altijd herkenbaar blijven voor de buitenwacht.

Tips bij bedrukken zakelijke kleding

1. Kies voor een uniforme stijl van bedrukking. Ga je bijvoorbeeld een trui bedrukken, maar ook t-shirts, zorg er dan voor dat beide kledingstukken op dezelfde positie een logo of naam krijgen. Kies je voor een geheel andere stijl, dan kan dit de herkenbaarheid alsnog aantasten.

2. Niet te groot, maar wel opvallend. Kies voor een logo, tekst of slogan die duidelijk zichtbaar is, maar niet storend is. Een subtiele bedrukking wordt meestal het beste ontvangen.

3. De juiste kleur. Kies voor kleding in een kleur die aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Houd daarbij rekening dat de bedrukking niet precies dezelfde kleur heeft, zodat het duidelijk zichtbaar is op de kleding.

Sportkleding bedrukken

Ook sportkleding kan bedrukt worden. Dit gebeurt met name veel wanneer een nieuwe sponsor zich aandient bij een team. Kies voor een drukker die het logo helder en met de juiste kwaliteit op de kleding weet te brengen. Zo is de sponsor tevreden en hoeft de kleding niet snel vervangen te worden.

Hou rekening met eventuele nieuwe sponsoren, door andere ruimtes vrij te laten waar mogelijk. Sportkleding bedrukken zorgt daarnaast voor herkenbaarheid en uitstraling bij het team.

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *