Speciale pennen van Pen Graveren

Een mooie pen, zoals een mont blanc balpen kopen? Een van de meest exclusieve pennen die er zijn. Op de website van Pen Graveren zijn er vele verschillende pennen te vinden, waaronder vulpennen en ander schrijfgerei. Maar niet alleen pennen zijn hier te vinden, ook de vullingen voor deze pennen en lederwaren. De Mont Blanc pennen zijn gemaakt van edelhars, een kwalitatief materiaal die ervoor zorgt dat de pennen een unieke en bijzondere uitstraling hebben. De pennen van Montblanc worden gezien als luxe, waardoor het een goede aanschaf is.

Geschiedenis van Mont Blanc

Mont Blanc is nu waarschijnlijk al generaties lang bekend als een pennenmerk van hoge kwaliteit. Ondertussen zijn er bij Pen Graveren al 10 soorten pennen van Mont Blanc te vinden, met ieder iets origineels. Het merk Mont Blanc is opgericht in 1906 en de naam is afkomstig van de hoogste berg hier in Europa. Het bedrijf is opgericht door 3 personen, die tot op de dag van vandaag nog heel veel invloed hebben op zowel de werkprocessen als het volledige bedrijf. Ook zijn er in de collectie van Mont Blanc een aantal pennen genaamd Great Characters. Hiermee worden culturele iconen van vroeger geëerd, omdat zij een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis.
Andere soorten pennen bestellen

Niet alleen Mont Blanc is een merk wat je bij Pen Graveren kunt halen, het is ook mogelijk om een lamy vulpen bestellen. Deze pennen zijn ontstaan rond 1930, door meneer Lamy zelf. Hij had hiervoor bij het bedrijf Parker gewerkt, ook een pennenmerk die opgericht is in Duitsland. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is hij begonnen met het ontwerpen van dit merk, en in 1952 is het eerste product uitgebracht. De pen ligt perfect in de hand, en tijdens het schrijven merk je dat het heel gemakkelijk zal gaan.

De prijzen van de pennen

Vaak zijn pennen van een bepaald merk niet geschikt voor iedereen. Het merk Lamy daarentegen, kan door iedereen gebruikt worden. Ook zijn de pennen niet heel erg duur. Je kan er al eentje krijgen voor minder dan tien euro. Voor mensen die erg van zulke merkpennen houden, zijn er ook exclusieve pennen te vinden. Hierin zijn de duurste materialen verwerkt en het is ook mogelijk om ze gratis te laten graveren. Voor de duurdere pennen kan je rekenen op een prijs van rond de 300 euro, maar dat is vaak nog de beginprijs van alle pennen.

Hoe zit het met verzenden?

Pen Graveren verzendt alle bestellingen via PostNL, mits het ook in Nederland geleverd zal gaan worden. De bestellingen binnen Nederland worden vanaf 50 euro gewoon gratis bezorgd, maar anders wordt er een klein bedrag van 3 euro gerekend bij de bestelling. Mocht het echt een groot pakket zijn die onder de 50 euro is, dan betaal je er rond de 5 euro extra voor. Voor België gelden iets andere prijzen. Zo betaal je rond de 5 euro verzendkosten voor het verzenden naar België. De pakketten worden binnen 1 tot 4 werkdagen verzonden, voor zowel Nederland als België.

Geplaatst in Lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *