Dit zijn de make-up trends van de zomer van 2021

Het wordt buiten alweer wat warmer en we krijgen steeds meer zin in de zomer. We gaan weer meer naar buiten en hebben weer een reden om ons mooi te maken. Tijd voor wat make-up trends dacht ik zo. Wat zijn de trends deze zomer? Hoe kunnen we ons hier alvast op voorbereiden, zodat we straks geheel in stijl weer naar buiten gaan.

Naturel mag weer

Dit is goed nieuws voor de dames onder ons die niet van al teveel poespas houden of juist niet goed overweg kunnen met de make-up kwast: naturel mag weer! De natuurlijke look zonder make-up is hotter dan ooit. Maar dat betekent niet dat je geen make-up op mag doen. Uiteraard kun je met een foundation je huid wat meer kleur geven en je jukbeenderen laten stralen met een highlighter. Of geef je wangen wat kleur met een natuurlijke blush. Zo straal je als nooit tevoren in een natural way!

Pak lekker uit met kleur

Dit lijkt de zomer van uitersten te worden, want tegenover de natural look, staat de opvallende kleurrijke look. Niet alleen mag onze kleurrijke kleding gezien worden, ook onze make-up is in stijl. Ga jij voor opvallende pastelkleurtjes of kies je juist een mooie diepblauwe kleur uit voor je oogschaduw. Wil je elke dag wat anders uitproberen? Ga dan voor Inglot make-up. Dit professionele make-up merk heeft als voordeel dat je een los pallet kunt bestellen met daarin de door jou uitgekozen kleuren. Zo heb je dus altijd de oogschaduw die jij wilt en geen overbodige kleuren die niet gebruikt worden.

Opvallende lippen

Zodra de mondkapjes af mogen, mogen die mooie lippen gezien worden. Kies voor een mooie diepe kleur lippenstift en laat je lippen knallen. In principe maakt de kleur niet zoveel uit deze zomer, het aanbrengen des te meer. Maak mooie hartvormige lippen en leg het accent op de Cupidoboog. De vorm is belangrijk. Een cupidoboog breng je het eenvoudigst aan met een kwastje. Vergeet deze dus niet aan te schaffen wanneer je de make-up kopen gaat.  

Volle natuurlijke wenkbrauwen

Een andere trend die we dit jaar weer gaan terugzien, zijn de volle wenkbrauwen. Epileer je wenkbrauwen dus niet tot kleine streepjes, maar laat ze lekker groeien. Met een gekleurde wenkbrauw mascara kun je je haartjes weer wat meer kleur geven en zien de wenkbrauwen er direct voller uit. Je kunt ze natuurlijk ook laten verven bij de schoonheidsspecialiste.

Geplaatst in Beauty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *