snapback borduren

Snapback borduren: perfect als promotiemateriaal

De snapback. Niet iedereen is misschien meteen bekend met de term. Maar ze zijn in ieder geval al jaren niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: de pet. Snapbacks zijn leuk voor jong, oud en alles daar tussenin. Daarom zijn ze ook perfect als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Laat daarom echt de snapback borduren met je eigen logo, tekst of ander ontwerp. Dan krijg je echt iets origineels en persoonlijks in handen.

Maar waar komt die naam snapback vandaan? En wanneer is het voor jouw bedrijf geschikt als promotiemateriaal? Welke stijlen zijn er? Aan het eind van dit blog weet je de antwoorden.

De naam snapback

Snapback is simpelweg een naam voor een pet of een cap. Ze zijn te herkennen aan een rechte klep. Je kunt ze buigen, maar daar zijn ze niet voor gemaakt. Of voor bedoeld. Wil je wel een cap met een gebogen klep? Dan kom je uit bij de baseball caps. Je kunt zowel de baseball cap als de snapback borduren.

En waarom dan snapback? Dat komt door de manier waarop je de cap aan de achterkant sluit. Je kunt de pet namelijk verstellen met behulp van kleine gaatjes en ‘drukknoopjes’. Het geluid daarvan wordt in het Engels ‘snap’ genoemd. ‘Back’ is achter en dus de achterkant.

Waarom een snapback laten borduren?

Ten eerste: ze zijn gewoon stoer. En ze zijn altijd te dragen: van winters tot zomers. Wil je ze als promotiemateriaal gebruiken of weggeven onder je werknemers? In dat geval is borduren misschien wel iets waar je niet onderuit komt. Tenzij je een wereldbekend merk bent verkoopt menig winkel waarschijnlijk geen kleding of accessoires bedrukt met jouw naam en logo. Is ook niet erg, want je kunt immers een snapback laten borduren! En dan kun je het precies zo vormgeven als jij wilt.

Let er wel op dat je goed nadenkt welk signaal je wilt afgeven met het petje. Zoals bij elk ander type werkkleding moet het aansluiten bij jouw bedrijf. Een snapback past perfect bij een informeel en jong bedrijf.

In het kort:

● Snapbacks zijn een mooie stoere aanvulling op je outfit

● Je kunt zelf bepalen hoe de pet eruit komt te zien met borduren

● Ideaal als promotiemateriaal wat past bij een jong en informeel bedrijf

● Ze zijn er in talloze stijlen.

Uiteenlopende stijlen

Snapbacks zijn er in ontelbaar uiteenlopende stijlen. Allereerst heb je de keuze of je voor effen of een print gaat op de pet. Misschien houd je van strak en eenvoud. Want dat past het best bij jouw bedrijf. Dan kun je gaan voor een zwart/grijze pet bijvoorbeeld. Misschien wil je juist iets vintage. In dat geval raden we je de trucker snapback aan. Met een gevoerde witte voorkant (ideaal om bedrukken) en een gestikte achterkant.

En dan zijn er nog talloze stijlen. Door de bomen blijf je het bos altijd wel zien. Er zijn immers altijd genoeg welke niet bij jouw merk passen. Blijft er in ieder geval nog wel genoeg over om uit te kiezen maar is de keuze wat makkelijker geworden.

Laat ook een snapback borduren

Je ziet: de snapback is populair. Laat dus zeker je snapback borduren met jouw logo, slogan, tekst of een ander ontwerp. Steel de show met jouw bedrijf. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij kleding drukkerijen.

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *