shirt laten bedrukken

Shirts laten bedrukken met eigen ontwerp

Heeft u met uw bedrijf een evenement op de planning en wilt u dat iedereen gelijk gekleed is? Of heeft u als particulier zijnde een aantal unieke shirts nodig? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest? Dan kunt u snel en goedkoop shirts laten bedrukken. Dat kan met elk ontwerp, bijvoorbeeld met uw logo en/of uw slogan. Geen kleding dus die iedereen draagt, want met uw eigen ontwerp heeft u een uniek shirt met tevens een persoonlijke twist in handen. Bovendien draagt het ook bij aan het groepsgevoel, als iedereen hetzelfde draagt als de rest van de mensen op het feestje of ander event.

Goedkoop T-shirts bedrukken online

Goedkoop shirts laten bedrukken kan bij een enkele drukker al vanaf 1,50 euro als je 10 shirts besteld. Een koopje, want u betaald al snel het tienvoudige voor één t-shirt in een kledingwinkel. En dan heeft u nog niet eens uw eigen gekozen print erop. Maar goedkoop is in dit geval geen duurkoop. Alle shirts zijn vaak van hoogwaardige kwaliteit en van verschillende topmerken, zoals Gildan of Fruit of the Loom. Eigenlijk dus een hele mooie win-winsituatie: een goedkoop shirt, bedrukt met eigen logo voor de prijs waar u normaal gesproken 1 shirt voor hebt. En dankzij de hoge kwaliteit van de bedrukking, heeft iedereen een professionele uitstraling.

Shirts laten bedrukken voor op de werkvloer

Naast een professionele uitstraling, heeft het nog een voordeel als iedereen in de groep hetzelfde draagt: het zorgt voor eenheid binnen die groep. Denk aan wanneer u een shirt als werkleding laat bedrukken. Er ontstaat een gevoel van verbondenheid en gezamenlijkheid onder de werknemers. Ze staan er niet alleen voor. Ze doen het samen en maken samen ergens deel van uit. Ze voelen zich gelijkwaardig. Op de werkvloer heeft dat een gunstig effect. Door dat verbonden gevoel, verhoogt het de productiviteit van uw werknemers. En tevens heeft ook een positief effect op de onderlinge verhoudingen.

Hoe was ik gekleurde bedrukte kleding?

Een vaak gestelde vraag bij het shirts laten bedrukken is hoe u het moet wassen. Want u wilt natuurlijk wel zo lang mogelijk van het shirt kunnen genieten. Zou zonde zijn als de bedrukking beschadigt raakt. Daarom is het advies om bedrukte shirts en overige kleding te wassen op handwas tot 40°C. En gebruik daarbij alleen wasmiddelen die geen bleek of wasverzachter bevatten. Als u het gaat drogen doe het dan niet in de wasdroger. Ook de opdruk is niet verstandig om te strijken.

Voordelen

  • Verkrijgbaar al vanaf een euro per shirt (vanaf 10 stuks)
  • Diverse stijlen shirts: polo’s, tanktops en met lange mouwen.
  • Ook kindershirts kun je laten bedrukken
  • Je kunt altijd advies vragen bij de drukker. Zo maak je de juiste keuze.

Extra mogelijkheden bij shirts laten bedrukken

Wilt u naast een logo of slogan nog wat extra’s op uw shirt laten bedrukken? Dan kan dat vaak in de vorm van bijvoorbeeld glitters, neon of reflectiemateriaal. Dat laatste is dan weer goed voor wanneer u aan de weg werkt. Vraag er gerust naar bij de drukker.

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *