polo

Stone Island polo scherp geprijsd kopen 

Een van de meest iconische kledingmerken is afkomstig uit Italië: Stone Island. Dit Italiaanse merk staat bekend door het gebruik maken van extreem goede materialen. Wel zijn het niet de goedkoopste kledingstukken die je kunt kopen. We begrijpen dus heel goed dat je graag een Stone Island polo scherp geprijsd wilt kopen. In dit artikel vertellen we je wat meer over de polo’s van Stone Island en waardoor het zo uitblinkt in kwaliteit. 

 

Stone Island polo’s 

Polo’s zijn het ultieme kledingstuk voor als je graag een t-shirt wilt dragen en ook net voor de dag wilt verschijnen. Net als alle andere kledingstukken van Stone Island is de polo te herkennen aan het bekende logo. Waar het bij jassen en truien op de mouw zit, vind je het logo bij de polo op de linkerborst. Polo’s zijn er dus als t-shirt, maar ook met lange mouwen. Zo kun je ook in het najaar een polo dragen. De Stone Island polo blinkt uit in de pasvorm en in kwaliteit, waardoor de shirts probleemloos meerdere seizoenen meegaan. 

 

Polo’s in vele kleuren en uitvoeringen 

De Stone Island polo wordt gemaakt van piqué katoen. En dat ook nog eens van de hoogste kwaliteit. Elk jaar komt Stone Island met een groot aantal kleuren op de markt voor de polo’s. Dat zijn dan vooral aangename en zachte kleuren, welke trouwens worden aangebracht nadat het shirt is gestikt. Bij elke collectie gebruikt het Italiaanse merk weer nieuwe innovaties voor het verkrijgen van de ultieme kleur. Een aantal jaar terug werd er op die manier polo’s gemaakt die met speciale pigmenten zijn behandeld, om zo een extreem diep kleureffect te verkrijgen. Koop je een Stone Island polo die scherp geprijsd is? Dan heb je feitelijk een nog betere prijs-kwaliteitsverhouding. 

 

Daarom Stone Island 

Het Italiaanse Stone Island zijn dus prijzig, maar daar krijg je echt topkwaliteit voor terug. Het merk maakt namelijk gebruik van de beste materialen waardoor je lang van je jas, t-shirt of polo kunt genieten. De jassen zijn zo bijvoorbeeld heel licht maar toch lekker warm. Dit doordat ze heel snel de lichaamstemperatuur opnemen. Nog een voorbeeld: de zwembroek. Deze is binnen no time weer droog. Stone Island beachwear is gemaakt van een textiel die in de zon en warmte heel snel droogt (en ook nog eens comfortabel zit). De polo’s kun je makkelijk nog jaren en jaren dragen. Dat maakt de prijs ineens een stuk aantrekkelijker.  

 

Kompas logo: liefde voor de zee 

Het voor iedereen bekende Stone Island kompas symboliseert liefde voor de zee en een streven naar constant onderzoek. De inmiddels iconische Stone Island ‘patch’ op de zijkant van jacks, truien en op de linkerborst van de polo’s zijn ook geïnspireerd op militaire insignes. De logo’s zijn al vanaf het begin te zien op de ontwerpen van Stone Island.  

 

Wil je een iets formere look creëren van je trui of je Stone Island jas? Dan kan je het logo ook eraf halen. Het logo zit op veel kledingstukken vast met knoopjes.  

  

Voor wie zijn de Stone Island polo\s? 

Stone Island is bij uitstek het merk voor mensen die enthousiast worden van innovatieve materialen, functionele items en stoere stijlen. Kleding die lang meegaan en waarbij je echt waarde krijgt voor je geld. De polo’s zijn met de uiterste aandacht voor jou gemaakt en dat wil je uitstralen. 

 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *