Zo koop je de leukste kleding voor jouw zoon

Kinderen groeien, dat is een gegeven. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voor de portemonnee kan dit wat minder voordelig zijn. Zeker jongens gaan vaak snel de lucht in, en dat is een dure periode. Toch wil je natuurlijk dat je kids er stijlvol bijlopen, vandaar dit artikel. In dit artikel kun je lezen hoe je makkelijk de mooiste jongenskleding scoort.

Budget

Bedenk van tevoren goed hoeveel je wilt uitgeven, en houd je hier vervolgens ook aan. Zo blijft het allemaal een beetje te behappen. Baseer het budget op kleding die je eerder gekocht hebt en leg iedere maand hetzelfde bedrag opzij. Zo weet je zeker dat je genoeg overhoudt om jouw kind er helemaal fashionable bij te laten lopen.

Tweedehands

Een goede tip is om de kleding die jouw zoon niet meer draagt te verkopen op marktplaats. Er is namelijk een groot tekort aan tweedehandsjongenskleding, echt een gat in de markt dus. Je kunt natuurlijk zelf opzoek gaan naar tweedehands kinderkleding. Al met al zal je dit dus wat geld opleveren en geld besparen.

Goedkopere kleding

Niet al de kleding hoeft natuurlijk van de beste merken te zijn. Je kunt het beste een beetje afwisselen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een merkjes te combineren met een broek van de H&M of de Zara. In deze winkels vind je mooie kleding, voor een lagere prijs. Alleen de kwaliteit is vaak wat minder. Maar dat maakt niet zoveel uit gezien het feit dat jongens snel groeien. Zeker ten tijde van de groeispurt is het aan te raden om deze winkels een bezoekje te brengen.

En tot slot; ben je nou opzoek naar meer kledingtips voor je zoon of dochter, neem dan even een kijkje bij Boyslabel

Geplaatst in Mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *