sieraden trends 2020

Zomer 2020: De 5 grootste sieradentrends

De zomer van 2020 is een zomer die we niet snel zullen vergeten. Niet door alle avonden feesten in Ibiza, maar door het gebrek aan vakantie en feest. Gelukkig valt er nog genoeg te doen in ons eigen kikkerlandje. Van dagen op het strand tot een middagje shoppen in het centrum, er zijn nog genoeg gelegenheden waar je de show kan stelen met je outfit en accessoires. Lees daarom voordat je naar de juwelier gaat hieronder de 5 grootste sieradentrends van deze zomer.

1. Schelpen sieraden

Sieraden met schelpen zijn natuurlijk dé zomeraccessoires. Schelpen schreeuwen zon, zee en strand. Qua schelp sieraden is er voor ieder wat wils. Van subtiele oorbellen met een klein schelpje tot enkelbanden of chokers van schelpen. Laat de zomer maar komen.

2. Sieraden met initialen

De sieraden met eigen initialen zijn in opmars. Een persoonlijke touch geeft je sieraad nét dat extraatje. Persoonlijke sieraden zijn ook perfect om cadeau te doen aan je BFF of wederhelft.
Naast initialen kun je natuurlijk ook een speciale datum laten graveren.

3. Meerdere ringen aan één hand

De tijd van maximaal één of twee ringen is allang voorbij. Hoe meer ringen hoe beter. Van minimalistische ringen tot edelstenen, mix & match!

4. Bedelarmbanden

Armbanden met bedels zijn hot. Het leuke aan bedelarmbanden is dat je de armbanden zelf kunt uitbreiden en stylen. Zo kun je er je eigen lopende projectje van maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige Pandora bedels om je armband nog meer flair te geven.

5. Edelstenen sieraden

Los van dat edelstenen er prachtig uitzien hebben edelstenen een bepaalde werking en betekenis. Op het internet is veel info over de werking van de stenen te vinden. Daarnaast heeft elke geboortemaand ook een eigen geboortesteen. Zoek eens op wat jouw geboortesteen is en wie weet stroom je vol met inspiratie voor een nieuw en persoonlijk sieraad.

Kortom, de trends van 2020 geven je echt de kans om lekker creatief om te gaan met je accessoires. Er zijn steeds minder ‘regels’ en alles mag. Uit je eigen stijl met meerdere ringen aan één hand en je eigen bedelarmband. En wees vooral jezelf!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *